DJI Smart Controller

Kód: CP.MA.00000079.02
689 € 574,17 € bez DPH
Predaj ukončený

Ovládač DJI Smart Controller je navrhnutý tak, aby maximalizoval vašu vonkajšiu skúsenosť s dronom Mavic 2 alebo iným lietadlom vybaveným systémom OcuSync 2.0. Vstavaný displej s rozlíšením 5,5 palca zobrazuje čisté a jasné zábery aj za náročných podmienok. Intuitívne ovládacie prvky a vopred nainštalované funkcie ako SkyTalk a aplikácia DJI GO 4 vám zabezpečia rýchlejší a pohodlnejší let než kedykoľvek predtým. Predaj DJI Smart Controller bol ukončený, pozrite si nový model ovládača DJI RC Pro.

Detailné informácie

Podrobný popis

Displej s vysokým jasom

DJI Smart Controller má vstavanú 5,5" obrazovku s rozlíšením 1080p, poskytujúcu mimoriadne jasný displej, ktorý vám umožní sledovať živé vysielanie, a to aj na priamom slnečnom svetle. Svietivosť 1000 cd/m2 je približne dvakrát vyššie ako bežné obrazovky inteligentných zariadení.

OcuSync 2.0 Full-HD Video prenos

Zariadenie DJI Smart Controller je vybavené technológiou prenosu videa OcuSync 2.0 Full-HD, ktoré podporuje automatické prepínanie medzi 2,4 GHz a 5,8 GHz pásmom, čo znižuje vplyv rušenia prostredia na prevádzku dronu a kvalitu obrazu. To tiež zaisťuje spoľahlivý diaľkový prenos na vzdialenosti až 8 km (v norme FCC).

Efektívne a prenosný

Ovládač DJI Smart Controller sa automaticky pripája k vášmu dronu akonáhle je zapnutý, takže môžete vzlietnuť rýchlo a nikdy nezmeškáte ten správny moment. Vďaka integrovanému dizajnu s odnímateľnými ovládacími joystickmi je DJI Smart Controller prenosný natoľko, aby ste ho mohli pohodlne prenášať kamkoľvek budete potrebovať.

Spoľahlivý vo viacerých prostrediach

DJI Smart Controller je schopný stabilnej prevádzky pri teplotách od -20 ° C do 40 ° C, čo vám poskytne spoľahlivé HD
spojenie s vaším dronom na viacerých miestach.

DJI Go Share

Jednoducho prenášajte svoje letecké fotografie a videozáznamy z ovládača DJI Smart Controller do svojho mobilného zariadenia pomocou novej funkcie Go Share v aplikácii DJI GO 4.

Prispôsobený systém

DJI Smart Controller sa vďaka prispôsobenému systému Android a optimalizovanej aplikácii DJI GO 4 uvoľní od obmedzení konvenčných mobilných zariadení, aby zabezpečil rýchlejšie a cielenejšie vytváranie vzdušných operácií. DJI SC podporuje aj aplikácie tretích strán pre rôzne ďalšie možnosti zdieľania a úprav. (Spoločnosť DJI nenesie zodpovednosť za akékoľvek oprávnenie alebo bezpečnostné problémy vyplývajúce z použitia aplikácií tretích strán. Ak nainštalovaná aplikácia tretej strany bráni optimálnemu využitiu vášho ovládača, odporúčame aplikáciu odobrať alebo obnoviť pôvodné nastavenie výrobcu).

Vynikajúci výkon audio a video

DJI Smart Controller je dodávaný s vstavaným mikrofónom a reproduktorom pre rozširujúce možnosti, ako je živé vysielanie. Môže tiež prehrávať video prostredníctvom portu HDMI pri rýchlosti 4K 60fps s H.264 a H.265.

Ďalšie funkcie

SkyTalk: Nová funkcia SkyTalk je úžasný spôsob, ako umožniť ostatným, aby sa na vašom leteckom zážitku podieľali s vami. Použite ju k tomu, aby ste zobrazili náhľad kamery svojho dronu priamo na platformách sociálnych médií, ako je Facebook a Instagram. Umožňuje tiež okamžite vytvárať a zdieľať krátke videá. Táto funkcia vyžaduje pripojenie WiFi.

Dlhý čas prevádzky

Akumulátor 5000 mAh podporuje rýchle nabíjanie a môže pracovať nepretržite po dobu až 2,5 hodiny. Výhodou je, že ovládač viete dobíjať priamo pri používaní napríklad z powerbanky, čo pri štandardnom ovládači nie je možné.

Kompatibilita

  • Séria DJI Mavic 2 (Pro, Zoom, Enterprise)
  • DJI Phantom 4 Pro V2.0
  • DJI Mavic Air 2
  • DJI Air 2S

V balení

  • DJI Smart Controller
  • 24W USB nabíjač
  • Kábel USB-C 3.0
  • Náhradné joysticky (1 pár)
  • Návod na používanie (CZ/SK)

Dodatočné parametre

Kategória: DJI Smart Controller
Záruka: 2 roky

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

DJI je čínska technologická spoločnosť a aktuálny líder v oblasti dronov, fotoaparátov, pohonných systémov a stabilizátorov so sídlom v meste Shenzhen v provincii Guangdong.