Ninebot Kickscooter E45E by Segway

Kód: E45E
599 € 499,17 € bez DPH
Predaj ukončený

Nová generácia elektrokolobežiek E-série, dojazd 45 km, motor s vysokou účinnosťou 300 W (700 W max.), rýchlosť 25 km / h, bezdefektové a bezúdržbové pneumatiky DDMC s penou, predný tlmič, tretia magneticka brzda. Model disponuje batériou s kapacitou 10 200 mAh.

Detailné informácie

Podrobný popis

  • Hmotnosť: 16.4 kg
  • Maximálna rýchlosť: 25 km / h
  • Maximálna dojazd: 45 km
  • Kapacita batérie: 10,2 Ah
  • Farba: Antracitová
  • Nosnosť: 100 kg

Všetky modely E-série spája predovšetkým špičkový dizajn, veľkosť kolies a odolnosť pneumatík voči defektu. Prepracovaná konštrukcia vyniká vysokou tuhosťou a výkon motora novej koncepcie je schopný zvládnuť bez problému prudšie stúpania.

Elektrokoloběžka KickScooter E45E by Segway je postavená na veľkých devítipalcových hi-tech pneumatikách DDMC (Dual Density Microcell), ktoré si berú to najlepšie z dvoch svetov. Namiesto vzduchu či pevné výplne obsahujú špeciálny penu, ktorá má vlastnosti vzduchom hustenie pneumatík a odolnosť tej pevné. Výsledkom je komfortný zvezenie na veľkých kolesách bez defektu. Komfort je podčiarknutý aj dodatočným predným tlmičom.

E45E disponuje úplne prepracovaným elektromotorom s nominálnym výkonom 300W (700W max.) S posilneným krútiacim momentom a zvýšenou účinnosťou. Umožní zdolať 20% stúpanie, čo dvakrát viac než u série ES. Maximálna rýchlosť je nastavená na 25 km / h. Dojazd je 45 km. Zvýšená odolnosť IPX4 umožňuje prevádzku v akomkoľvek počasí.

Elektrokoloběžka E45E má prepracovanú konštrukciu blatníkov, ktoré vás lepšie ochráni proti striekajúcej vode. Je vybavená silným predným LED svetlometom a zadným LED svetlom s funkciou brzdového svetla. Ďalej je vybavená extrémne silnými odrazkami E-MARK, ktoré významne zvyšujú vašu bezpečnosť a viditeľnosť v prevádzke.

KickScooter E45E má tri nezávislé brzdy pre ešte kratšiu brzdnú dráhu. Vedľa elektronickej motorovej brzdy a zadné mechanické brzdy má ešte naviac magnetickú brzdu v zadnom kolese, ktorá je ovládaná na riadidlách spoločne s brzdou elektronickou.

Počas vašej jazdy sa prebytočná energia pri jazde z kopca či pri brzdení rekuperuje späť do batérií. Vďaka tomu je kolobežka maximálne efektívne. Inteligentný systém riadenia batérie pozorne sleduje výkon batérie, predlžuje dojazd a navyše je produkt šetrný k prírode.

Elektrokoloběžka Ninebot KickScooter E45E by Segway umožňuje plnú konektivitu s chytrým telefónom Apple a Android. Umožňuje meniť jazdné režimy, nastavovať mieru rekuperácie pri brzdení, rýchlosti u tempomatu a oveľa viac. Môžete sledovať všetky jazdné dáta aj telemetriu v reálnom čase. Samozrejmosťou je automatický update firmvéru.

Veľmi starostlivo sme hľadeli aj na tie najmenšie detaily, aby sme vám zaručili pohodlie pri cestovaní a vašu bezpečnosť. Zázemie prémiové značky, podpora, kvalitné materiály a vlastné vývojové centrum. To všetko stojí za pozadím najlepší série elektrokoloběžek so špičkovým pomerom cena / výkon.

V balení

  • Riadidlá
  • Rám
  • Používateľské materiály
  • Manuál (Rýchly štart, záručné podmienky)
  • M5 zápustná skrutka x7 (1x extra)
  • M5 imbusový kľúč
  • Nabíjačka
  • Zvonček

Dodatočné parametre

Kategória: Ninebot by Segway
Záruka: 2 roky
5
1x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevypĺňajte toto pole:
5
M Avatar autora | 14.6.2022
Elektrickú kolobežku som sa rozhodol kúpiť z dôvodu praktickej nevyužívateľnosti auta (95% času jazdím sám) Hneď prvý deň ako mi prišiel, mi vypadol kryt zadného svetla, predpokladám že ide o individuálny nedostatok, inak som zatiaľ spokojný. Bezdušové pneumatiky sú veľkou výhodou, hlavne po rozbitých bratislavských cestách. Známi má kolobežku s dušovými pneumatikami a 4x do roka má defekt. Dojazd v žiadnom prípade nieje výrobcom deklarovaných 45km, v reálnych podmienkach v meste, keď treba často zastavovať, spomalovať, rozbiehať sa, pri mojej váhe 85kg + 5/7 kg batoh, to vychádza cca 20 - 25km. Veľmi kladne taktiež hodnotím mobilnú aplikáciu, je prehladná, užívateľsky veľmi prívetivá (môžete si tam dokonca nastaviť percentuálne nabíjanie batérie, aby ste predĺžili jej životnosť) a čo ma veľmi prekvapilo, intenzitu rekuperácie, čo znamená že v dostatočnom predstihu nemusíte používať brzdy.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: